Munkavállalóknak

A 100.000 munkahely program lényege, hogy önnek folyamatosan legyen stabil, jól fizető munkája, ha velünk tart. A félreértések elkerülése miatt azt is tudnia kell, hogy ez ön nélkül nem fog megvalósulni.

Ahhoz pedig, hogy önnek legyen egy, a fentiekben ígért, jól fizető munkája, önnek is felelősséget kell vállalnia közös gazdaságunkért. Ez azt jelenti, hogy olykor áldozatokat kell hoznia azzal, hogy megismeri a programunk lényegét, elkötelezi magát a részvétellel, folyamatosan képzi magát, és az iránymutatásaink alapján velünk vagy nélkülünk felelősen cselekszik a siker érdekében.

.

Higgye el, hosszútávon sokkal könnyebb saját kézbe vennie a saját sorsát, mint időnként öntudatlanul is önmagát becsapva és a kifogások mögé bújva elvárnia, hogy majd mások határozzák meg az ön egyetlen életét, sokszor nagyot csalódva másokban. Meddig akar még így élni?

Ha velünk tart, akkor mi megmutatjuk önnek, hogy milyen pénzkezelési szokásain kell változtatnia ahhoz, hogy az ön életét másokkal együtt megváltoztassa.  Ha programunkat elsajátítja – miközben fogjuk a kezét – akkor ígérjük, hogy akár megduplázhatja a fizetését is, akár annál a cégnél, ahol épp most dolgozik. Ezt bátran garantáljuk.

Ha viszont nem tart velünk, akkor az is előfordulhat, hogy míg a globális világunk egyre gyorsabban változik, ön közben egyre kiszolgáltatottabbá válik a “nagy emberek és országok” gazdasági háborújában, és egyszer csak elveszíti az állását az egyik napról a másikra, majd sok-sok erőfeszítés után sem talál önhöz méltót munkát. Mit csinálna ön ekkor?

Ha velünk tart, és megfogadja iránymutatásainkat, akkor mi pl. egy ilyen esetben garantáljuk, hogy az alapvető szükségleteit mi fizetjük ki, amíg új munkát találunk önnek önnel együtt!!!

.

Szóval, most önnek kell döntenie!

.

Bezárja ezt az oldalt,
és éli tovább az eddigi életét

.

vagy

.

Velünk tart, és mi segítünk önnek akár megdupláznia a fizetését

.

(Ingyenes regisztráció hamarosan! Addig iratkozzon fel a lenti e-mailos értesítőknre)

feliratkozas

Név:*
E-mail cím:*A feliratkozással ön elfogadja az adatvédelmi irányelveinket.

Hogyan tudunk együtt 100.000 munkahelyet létrehozni?

Szövetségeseink

Magyar termék védjegyek Magyar Termék Nonprofit Kft

Területi Önkormányzatok Országos Szövetsége Területi Önkormányzatok
Országos Szövetsége

Megújuló HANGYA-2010 Szövetkezet

MagNet Bank MagNet Bank

Magyar Nyugdíjasok Egyesületeinek
Országos Szövetsége

További szövetségeseink

Impresszum

Drábik János Alapítvány
1061 Budapest, Király u. 26.
18399329-1-42
MagNet Bank:
SWIFT kód: HBWEHUHB
IBAN: HU391620-01060023-78020000-0000
Adatkezelés nyilvántartási száma:
NAIH-78166/2014