A 100.000 munkahely program

.

Önnek is elege van már a tétlenségből?

.

Szeretne végre kézzelfogható változást, de nem tudja merre induljon?

.

Akkor tartson velünk!

.

Hazai termék hazai munkahely

.

Mi, a 100.000 munkahely program szervezői, úgy gondoljuk, hogy a munkahelyteremtés felelőssége elsősorban a tudatos- és felelős vásárláson alapul, amit természetesen államhatalmi eszközökkel is segíteni lehet, de elsősorban a mi vásárlásainkon múlik a jólétünk.

A hazai munkahely ugyanis kizárólag akkor tud csak létrejönni, ha a hazánkban gyártott terméket valaki megvásárolja. A hazai termék fogyasztáshoz pedig mi magyarországi munkavállalók kire is számítsunk elsősorban, mint saját magunkra, azaz a hazai vásárlóerőre?

.

Kérjük, válasszon az alábbiak közül

.

Munkavállalóknak/álláskeresőknek

Nyugdíjasoknak

Gyártóknak/szolgáltatóknak/termelőknek

Kereskedőknek

Önkormányzatoknak

Egyéb (nonprofit)szervezeteknek

Külföldön élő magyar vállalkozóknak

Új vállalati CSR irányzat

.

Akár hiszi, akár nem, ön is sokat tehet azért, hogy itthon, Magyarországon egy sokkal élhetőbb gazdaságban éljünk és jobb legyen mindannyiunk jövedelme. Ez az oldal több neves közgazdász szakemberrel, és meghatározó szakmai szervezettekkel törekszik átadni azt a fontos üzenetet- és annak megértését, hogy a tudatos és felelős vásárlással mi együtt meg tudjuk növelni a hazai munkahelyek számát, és a vállalkozási jövedelmeket, amihez gazdasági számolásokat is végeztünk, melyről itt írtunk is egy rövid cikket korábban. Avagy röviden: a demokrácia a pénztárnál kezdődik!

Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy a pénzünk, elköltéskor valamit/valakit épít! Vagyis, minden nap szavazunk, nem csak négy évente. Minden nap megszavazzuk a pénztáraknál, hogy a következő hónapban hazánkban kapjon közülünk valaki munkát és fizetést, vagy valahol külföldön kapjanak valaki mások fizetést, pl. Szlovákiában, Németországban, Angliában, vagy Kínában, stb.

Ráadásul, ha egy itthon megszerzett jövedelem külföldre távozik, akkor az a pénz a hazai bankrendszeren keresztül közvetve államadósságot termel kamatra, amit adómegszorítással tud csak az állam kezelni.

Ha ön kedves olvasó, szeretne hosszútávon itthon élni Magyarországon, és szeretne tenni azért, hogy itthon jól fizető munkahelye-, vagy ha vállalkozó, akkor sok megrendelése legyen, akkor tartson velünk ön is, és legyen részese mozgalmunknak, amiről várhatóan sokan fognak beszélni a hazai közéletben.

Köszönjük a figyelmét, és bízunk benne, hogy ön is belátja, hogy jobb tenni egy jobb élet reményében, mint másokra várni, hogy majd egyszer talán valamikor valakik megoldják helyettünk az életünk.

.

A folytatáshoz kattintson ide!

.

Ha tetszik oldalunk, kérjük, ossza meg
barátaival, vagy küldje el nekik

.

Hogyan tudunk együtt 100.000 munkahelyet létrehozni?

Szövetségeseink

Magyar termék védjegyek Magyar Termék Nonprofit Kft

Területi Önkormányzatok Országos Szövetsége Területi Önkormányzatok
Országos Szövetsége

Megújuló HANGYA-2010 Szövetkezet

MagNet Bank MagNet Bank

Magyar Nyugdíjasok Egyesületeinek
Országos Szövetsége

További szövetségeseink

Impresszum

Drábik János Alapítvány
1061 Budapest, Király u. 26.
18399329-1-42
MagNet Bank:
SWIFT kód: HBWEHUHB
IBAN: HU391620-01060023-78020000-0000
Adatkezelés nyilvántartási száma:
NAIH-78166/2014