Na fogjuk meg és vigyétek

Biztos találkozott már ön is ezzel a szlogennel, ami az érdemi munka elkerülését illet kifejezni. Néha úgy érzem, hogy a sokan úgy állnak egy jobb gazdasági környezet kialakításának kérdéséhez, hogy: rendben, fogjunk össze, de ők nem, mert ők épp nem érnek rá ezzel foglalkozni, hiszen nekik pénzt kell keresniük, ráadásul azt is most, és azonnal. Ismerős ugye?

Nos, rendben, eljött a cselekvés ideje, és mi magunkra vállaljuk, hogy megtesszük az első, de legfontosabb lépést, és összefogjuk a többieket. Mi, akiknek fontos, hogy egy jól szervezett, stabil gazdasági környezetben működjünk, mi megtesszük azt az első lépést, hogy ön is teret nyerjen ebben a válságbiztos gazdasági környezetben, amit másokkal együtt szervezünk.

csapatmunka

Hosszú út áll mögöttünk. Rengeteg munka, tapasztalat, és együttműködési szándékkal gazdagodtunk az utóbbi pár évben, ami mára lassan készen áll arra, hogy megvalósítsuk együtt a 100.000 munkahelyet foglalkoztató gazdasági programunkat, ahol önre is szüksége lehet a többi együttműködőnek.

Még pár utolsó simítás, és elindítjuk végre azt a webes felületet, ahol helye van az ön munkájának/termékének/szolgáltatásának, és az ön vásárlásainak. Igen, ahogy azt a megvalósító terveink közt korábban már bemutattuk, hamarosan elindítjuk kezdeti online webáruházunkat a HungaroPiacot, ahol hazai gyártók hazai termékeit tudjuk együtt közösen megtermelni és elfogyasztani. KéHazai termék - logo - érmévelsőbb persze más eszközök is lesznek egy webáruházon kívül, de ez most az első lépés (ami egy nem is kis lépés).

Igen, kezdetben a HungaroPiac webáruházon keresztül, házhoz szállítjuk önnek azt, amit mások gyártanak le, és az ön vállalatának termékeit pedig megvesszük, és másoknak adjuk el, akiktől ön korábban vásárolt. Igen, ez a kölcsönösség a záloga annak a fenntartható körforgásnak, ami a pénz útját illeti, ami a legvégén össze fog kötni bennünket közös érdekeink által, és ad mindannyiunknak folyamatos munkát / vállalati megbízást.

Szóval, nem maradt más hátra, csak kérjük, figyelje hírlevelünket, mert hamarosan indul: a HungaroPiac, ahol akár 20-50%-kal is olcsóbban vásárolhat közülünk tartós élelmiszert, háztartási termékeket vagy irodai kellékeket.

.

Tartson velünk ön is, regisztráljon most!

.

Hozzászólások

Hozzászólások

Kategória: A program részletei
Hogyan tudunk együtt 100.000 munkahelyet létrehozni?

Szövetségeseink

Magyar termék védjegyek Magyar Termék Nonprofit Kft

Területi Önkormányzatok Országos Szövetsége Területi Önkormányzatok
Országos Szövetsége

Megújuló HANGYA-2010 Szövetkezet

MagNet Bank MagNet Bank

Magyar Nyugdíjasok Egyesületeinek
Országos Szövetsége

További szövetségeseink

Impresszum

Drábik János Alapítvány
1061 Budapest, Király u. 26.
18399329-1-42
MagNet Bank:
SWIFT kód: HBWEHUHB
IBAN: HU391620-01060023-78020000-0000
Adatkezelés nyilvántartási száma:
NAIH-78166/2014